Kubawiel napisał(a):
A mam pytanie czy jak zainstaluje to co podałeś to zniknie ten wykrzyknik żółty w tym managerze?
Tak. Powinien zniknąć.
Kubawiel napisał(a):
Powiedz mi co to jest to: Jeszcze mam płytke na której mam: VGA DRIVER, Microsoft DirectX 9.0c, ASUS GamerOSD, SmartDotor 4.99, Video Security Online, GameFace Messenger. Było dołączone do kompa.
Więc tak:
VGA DRIVER - chyba sterownik do karty graficznej ale nie jestem pewien. Zwiększenie wydajności, nie jestem tego pewien do czego to służy.
Microsoft DirectX 9.0c - DirectX 9.0c - w skrócie Biblioteki DirectX, które zapewniają wysoką wydajność grom i innemu oprogramowaniu multimedialnemu.
ASUS GamerOSD - zwiększenie wydajności (głównie w grach)
SmartDotor 4.99 od ASUSA kontroluje wentylatory na kartach graficznych.
Video Security Online nie wiem do czego to jest, ale coś jakby ochrona widea przez internet może coś w stylu "zabezpieczenie gdy rozmawiasz sobie przez kamerke to zapewnia ochronę" ale na 100% nie jestem tego pewien.
GameFace Messenger- pierwszy na świecie Instant Messenger do gier, które zapewnia wideokonferencji, rozmów głosowych i przeglądanie serwera gry zapakowane w jedną cool klienta. GameFace Messenger. Dążąc do poprawy online interakcji z gier, ASUS przedstawił GameFace Messenger. To rewolucyjne rozwiązanie nie kończą się tylko dostarczanie czatu lub punkt-punkt wideokonferencji.Umożliwia także wielu graczy do przyłączenia się do wideokonferencji i rozmów głosowych gra ze sobą. GameFace Messenger jest wielowymiarowe narzędzie współpracy, które niesie ze sobą graczy online, jak nigdy dotąd.
Wszystkie te rzeczy które są na płycie dołączonej do twojego kompa mają związek z zwiększeniem wydajności podczas grania.