Odpowiedz w wątku

Co to jest EPRTI?

Autor Wiadomość
 Tytuł: Co to jest EPRTI?
PostNapisane: 9 sie 2009, o 23:03 
Offline
-#
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 lis 2007, o 12:08
Posty: 737
Lokalizacja: Lucan
Dostałem email o takiej treści:
    Z przyjemnością informujemy, że zostałeś wytypowany spośród grona
    Użytkowników poczty interia.pl do wzięcia udziału w Europejskim
    Programie
    Rozwoju Turystyki Indywidualnej (EPRTI 2009).

    W tej wiadomości otrzymałeś gwarantowany przydział na 3 opłacone
    noclegi w dowolnym hotelu biorącym udział w programie EPRTI:

    :: Rodzaj przydziału: 3 dni opłaconego zakwaterowania
    :: Termin potwierdzenia: 2009-08-14 12:30
    :: Kod przydziału: xxxxxxxxxxxxx

    Jeżeli teraz wypełnisz ankietę Uczestnika Programu, wspierając
    w ten sposób inicjatywę EPRTI i wnosząc wkład w badania prowadzone
    przez program, to w ten sposób potwierdzisz swój przydział
    i otrzymasz pocztą certyfikat, gwarantujący wykorzystanie opłaconych
    3 noclegów dla 2 osób, w wybranym przez siebie hotelu.

    Zaloguj się teraz na http://www.eprti.eu/login,7230.html wpisując ww kod

    Twojego przydziału i zgodnie z regulaminem EPRTI wypełnij ankietę,
    podając
    adres doręczenia certyfikatu na bezpłatne zakwaterowanie.

    Certyfikat ważny jest 12 miesięcy. Przed jego realizacją wybierz hotel
    z katalogu hoteli EPRTI, następnie dokonaj rezerwacji. W dniu przybycia
    przedstaw swój certyfikat, aby zostać zwolnionym z opłaty za noclegi.

    Gratulujemy i liczymy na Twój udział.

    Komisja
    Europejskiego Programu Rozwoju Turystyki Indywidualnej
    Nr ref. xxxxxxxxxxxx


Co to jest? Jakaś ściema, naciąganie czy legal? Ktoś dostał takiego?

_________________
Sprawdź czy ktoś już nie zadał Twojego pytania.
Jeżeli pytasz, podaj jak najwięcej informacji.

Systemy dedykowane
Mini powłoka systemów dedykowanych


Obrazek


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2009, o 23:42 
Offline
-#

Dołączył(a): 24 lis 2007, o 15:16
Posty: 68
Kilka razy w roku dostaję maile, że dają mi za free pokój na ileś tam. Dla mnie to zwykła ściema, kiedyś czytałem o tym gdzieś w necie i z tego co wyczytałem to jakiś przekręt z tym jest.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2009, o 16:43 
Offline
-#

Dołączył(a): 24 lis 2007, o 15:34
Posty: 712
nenpa8lo, Poprostu zaryzykuj i wtedy dowiemy sie czy to byla sciema :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2009, o 20:05 
Offline
-#
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 lut 2009, o 14:41
Posty: 113
SPAM ;)


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: wiarygodnosc
PostNapisane: 27 lut 2010, o 21:25 
Offline
-#

Dołączył(a): 27 lut 2010, o 21:15
Posty: 1
Witam,musze Wam powiedziec ze ja tez dostalem taki list no i odpowiedzialem.Odpowiedz do domu otrzymalem za 2-3 tygodnie byl to list-certyfikat z numerem.Malo wiarygodne mi sie to zdawalo wiec wszedlem na strone i zadzwonilismy do wybranej przez nas kwatery prywatnej i spytalismy czy u NIEJ MOZNA ZREALIZOWAC TAKI LIST,
Tak,tylko placi sie za wyzywienie w naszym przypadku to mialo byc 45zl na dwoje a nie za nocleg.O co tu dokladnie chodzi nie wiem ale z mojego dochodzenia wyszlo ze warto.Sprubuje w tym roku w maju.
Pozdrawiam


Ostatnio edytowano 27 lut 2010, o 23:50 przez wieslaw5_1955, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2010, o 23:52 
Offline
-#
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 lis 2007, o 12:08
Posty: 737
Lokalizacja: Lucan
45PLN za wyżywienie ;-) a nocleg za darmo - nazwij to jak chcesz ;-)
Jakie warunki, łóżka z za komuny, ciasny pokój itd.?

_________________
Sprawdź czy ktoś już nie zadał Twojego pytania.
Jeżeli pytasz, podaj jak najwięcej informacji.

Systemy dedykowane
Mini powłoka systemów dedykowanych


Obrazek


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Odpowiedz w wątku

Drukuj

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Teraz jest 8 wrz 2010, o 17:12


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
DS3style by Forum komputerowe PCstrefa.com
Reklama: